FAQ

Een polish is bedoeld om lak een diepe glans te geven. Autolak kan uitdrogen en een combinatie van oliën herstelt de lak en geeft de diepe glans. Een pure polish bevat geen schuurmiddelen, het geeft geen bescherming, maar voedt de lak voor het ultieme wet look effect.
Onze professionele lijn is speciaal ontwikkeld voor gebruik door professionals werkzaam in body shops. Hier maakt men gebruik van rotary machines. Deze machines werken op hoge toeren en training is vereist voordat men deze producten kan gebruiken i.c.m een rotary machine. Onze consumenten producten kunnen door iedereen gebruikt worden met een geweldig resultaat. De consumenten producten zijn ontwikkeld om met de hand aan te brengen of met een excentrische machine waardoor er geen kans bestaat dat u schade aan de lak toebrengt.


Waxproducten:
Al onze waxen moeten drogen voor afname. Wanneer geen product blijft kleven aan uw vinger (gewoonlijk zo’n 10 minuten afhankelijk van weersomstandigheden) is het product klaar om afgenomen te worden. Er is geen maximale tijd voor het drogen van de wax voordat u deze afneemt. u kunt ervoor kiezen om de gehele auto te behandelen voordat u de wax afneemt

Polish en Paint Cleaner:
Deze producten dienen allen afgenomen te worden voordat deze droog zijn. Zij dienen op relatief kleine oppervlaktes te worden opgebracht bijvoorbeeld een deur of paneel, en afgenomen te worden voordat u aan het volgende deel begint.