Meguiar's Quik Clay Detailing System

G1116EU
€ 34,99
Op voorraad

  • Laat een spiegelglad oppervlak achter door het wegnemen van aangehechte op de lak liggende vervuiling
  • Wax aanbrengen wordt makkelijker en duurzaamheid van de waxlaag wordt verlengd
  • Kit bevat: 473ml Quik Detailer, 1 stuk 80g clay bar

GRATIS VERZENDING
Vanaf 45 Euro
VERZENDING BUITEN BELGIË
Groot Hertogdom Luxemburg, …
VEILIG ONLINE BETALEN
TRANSACTIES
BETROUWBARE LEVERING
3-5 DAGEN LEVERTERMIJN

OMSCHRIJVING

Boomhars, spuitnevel en industriële neerslag zijn slechts enkele contaminaties die zich vasthechten aan onze autolak waardoor deze ruw aanvoelt en er dof uitziet.
Met het Quik Clay Detailing System herstelt u snel en veilig deze “spiegelgladde” finish.
Na een behandeling met dit systeem kunnen polish en wax snel aangebracht en uitgewreven worden voor een verpletterend eindresultaat.
Bevat 473 ml Quik Detailer, 80 g Clay Bar.


GEBRUIKSAANWIJZING


  1. Verwijder eerst alle loszittende vervuiling door de auto te wassen met een Meguiar's autoshampoo.
  2. Spray Meguiar's Quik Detailer op het oppervlak, dit is het smeermiddel voor de klei die hierdoor makkelijker over het oppervlak glijdt.
  3.  Wrijf met de geknede klei over het bevochtigde gedeelte tot de vastgehechte vervuiling verwijderd is. Houd het oppervlak steeds vochtig met Quik Detailer. Als de klei vies wordt, kneed deze dan opnieuw tot de klei weer glad is.
  4. Droog het oppervlak af met een Meguiar's microvezeldoek. Herhaal dit proces, indien nodig, totdat het oppervlak zo glad als een spiegel aanvoelt.
TIPS: Werk altijd op een koel oppervlak in de schaduw. Quik Clay verwijderd geen defecten die in het lakoppervlak zitten zoals vlekken, krassen en oxidatie. Gebruik Quik Detailer om vervuiling te verwijderen wanneer deze nog vers is en voordat het de kans krijgt zich vast te hechten in de lak. Uw auto, motor, truck of vliegtuig zal er elke dag als nieuw uitzien. Quik Detailer de ontbrekende schakel tussen de was- en wasbeurten in.
LET OP: Volg altijd met polish of wax. Pas nadat het oppervlak zo glad als een spiegel is, kunnen polish en wax een ultieme hoogglans en duurzaamheid creëren.

SPECIFICATIES

  • EAN: 0070382800253
  • Intrastat: 34070000
  • SKU: 79.00.G1116

Geschikte Toebehoren

Alternatieve