Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer

G220316EU
€ 23,99
Op voorraad

 • Duurzame bescherming: langdurige, hybride keramische bescherming
 • Geavanceerde Sio2-technologie: Bestand tegen regen en andere weerselementen met behulp van geavanceerde SiO2-technologie, zelf na het wassen blijft deze bescherming zichtbaar aanwezig
 • Herstelt het oorspronkelijk uiterlijk: herstelt de volle kleurechtheid en glansgraad van ongelakte plastiek oppervlaktes aan de buiten zijde van de wagen
 • Veelzijdig gebruik: Ideaal voor gebruik op ongelakte exterieur plastic en vinyl  onderdelen zoals sierdelen, lijstwerk, deurgrepen, bumpers, spiegelbehuizingen, …
 • Eenvoudig in gebruik: dun en gelijkmatig aanbrengen en overtollig product wegvegen

GRATIS VERZENDING
Vanaf 45 Euro
VERZENDING BUITEN BELGIË
Groot Hertogdom Luxemburg, …
VEILIG ONLINE BETALEN
TRANSACTIES
BETROUWBARE LEVERING
3-5 DAGEN LEVERTERMIJN

OMSCHRIJVING

Meguiar's Hybrid Ceramic Trim Restorer vernieuwt en beschermt ongelakte kunststof exterieur afwerking snel en eenvoudig.
Gebruikmakend van geavanceerde SiO2-technologie om een hersteld uiterlijk te creëren op de kunststof buitenbekleding van voertuigen, bestand tegen wasbeurten, regen en de weerselementen.
Hybrid Ceramic Trim Restorer blaast nieuw leven in alle ongelakte kunststof, vinyl en rubberen buitenbekledingen zoals bumpers, lijstwerk, deurgrepen, achteruitkijkspiegelbehuizingen en zo meer.
Dus als uw exterieur kunststof en vinyl vervaagd zijn, waardoor uw auto er ouder uitziet dan hij in werkelijkheid is, herstel dan de kunststof onderdelen met deze voedende crème die zorgt voor een diepe, volle kleur en een glans die lang aanhoudt!GEBRUIKSAANWIJZINGGOED SCHUDDEN.
Was of reinig het oppervlak voordat het product aangebracht wordt. Aanbrengen op een schoon, koel en droog oppervlak, in de schaduw.
 1. Breng een hoeveelheid ter grootte van een 1 euromunt aan op de applicator pad of doek.
 2. Verspreid het product gelijkmatig op het oppervlak en behandel één deel per keer.
 3. Laat het product 5 tot 10 minuten drogen (des te langer de droogtijd, des te donkerder de kunststof wordt).
 4. Wrijf het overtollig product van het oppervlak met een microvezeldoek.
TIP: Zwaar verweerde oppervlakken kunnen veel baat hebben bij 2 tot 3 applicaties. Als het product in aanraking komt met de lak of glas verwijder dit dan met een schone doek.

SPECIFICATIES

 • Inhoud: 473 ml
 • EAN: 0070382017170
 • SKU: 79.00.G220316EU

GEVARENAANDUIDINGEN

H412 - Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
EUH208 - Kan een allergische reactie veroorzaken.