Meguiar's Sunlight 3+

MT103
€ 159,99
Op voorraad

  • IN SAMENWERKING MET: Scangrip, toonaangevende fabrikant van innovatieve LED-werklampen
  • ESSENTIËEL DETAILING GEREEDSCHAP: Licht identificeert hoge plekken in coatings en wervelingen en krassen onder het oppervlak tijdens het verfcorrectieproces
  • DUURZAAM & ROBUUST: Uniek ontworpen duurzame behuizing gemaakt om te presteren en lang mee te gaan
  • UNIEKE DIMMERFUNCTIE: "Dimmer"-schakelaar voor lichtopbrengst & kleurtemperatuur uniek voor de Sunlight 3+
  • EXCLUSIEVE GEHEUGEN INSTELLING: Exclusieve en handige geheugenfunctie voor direct aan/uit naar de laatste instellingen zonder te hoeven zoeken

GRATIS VERZENDING
Vanaf 45 Euro
VERZENDING BUITEN BELGIË
Groot Hertogdom Luxemburg, …
VEILIG ONLINE BETALEN
TRANSACTIES
BETROUWBARE LEVERING
3-5 DAGEN LEVERTERMIJN

OMSCHRIJVING

Meguiar's MT103 Sunlight 3+ is het perfecte gereedschap voor iedereen die zijn lak wil inspecteren op een groot aantal gebreken, of het nu gaat om een professionele detailer, een autolaktechnicus of gewoon een liefhebber van detaillering.
Dit eenvoudig te gebruiken licht herdefinieert wat mogelijk is met een enkel licht, waardoor gebruikers reeds bestaande defecten kunnen identificeren, hun lakcorrectiewerk kunnen controleren, kunnen controleren of de lak overeenkomt, of zelfs na het aanbrengen van een coating kunnen inspecteren op de aanwezigheid van hoge plekken.
Deze unieke Meguiar's & Scangrip-inspectielamp heeft een unieke functionaliteit die Scangrip's Sunmatch 3+ naar een hoger niveau tilt met unieke functies zoals een exclusieve, afzonderlijke traploze dimmerschakelaars voor zowel lichtopbrengst als kleurtemperatuur.
Bovendien zorgt een handige geheugenfunctie voor direct aan/uit zonder naar instellingen te hoeven zoeken.
Dit alles wordt geleverd in een robuuste, duurzame behuizing van aluminiumlegering die is ontworpen om zowel te presteren als lang mee te gaan.
Dus of u nu op zoek bent naar hoge punten bij het installeren van een coating of ervoor wilt zorgen dat alle defecten onder het oppervlak worden verwijderd voordat u een kit of coating aanbrengt, de MT103 Sunlight 3+ is absoluut een onmisbare tool voor iedereen die regelmatig detailleert. basis.

 

Inclusief USB-oplaadkabel.

2 jaar gratis vervangende garantie

SPECIFICATIES

  • EAN:
  • Intrastat: 84609090
  • SKU: 79.00.MT103