Meguiar's Nieuwigheden 2023


Meguiar's België kondigt vandaag de lancering aan van drie nieuwe producten: Meguiar's® Hybrid Ceramic Tire Shine, Meguiar's® Hot Rims ™ Black Wheel Cleaner en Meguiar's® Ultimate Insane Shine™ Paint Glosser.

Al meer dan 120 jaar levert Meguiar's zeer gespecialiseerde en innovatieve producten voor bijna elk denkbaar type oppervlak. Samen vormen deze nieuwste toevoegingen aan de Meguiar's-familie van autoverzorgingsproducten voor consumenten de erfenis van het bedrijf voortzetten om te voorzien in de unieke behoeften van gepassioneerde autoliefhebbers en tegelijkertijd een superieur prestatieniveau te leveren op meerdere oppervlakken van het exterieur van een voertuig.

Speciale reiniging voor zwarte velgen

Zwarte velgen worden hartstochtelijk omarmd door autoliefhebbers die een sportieve en strakke wielafwerking willen voor hun wagen. Hun populariteit op de after-market blijft groeien,  zo ver zelfs dat autoconstructeurs al standaard zwarte velgen voorzien op hun sommige modellen in alle segmenten.

Maak kennis met Meguiar's® Hot Rims™ Black Wheel Cleaner, een nieuwe toevoeging aan de Hot Rims™-productlijn.

Dit speciaal geformuleerde product reinigt krachtig gevoelige zwarte wielafwerkingen en -accenten - inclusief glanzend, mat, satijn en zwart chroom. Hot Rims™ Black Wheel Cleaner is door het Meguiar's team ontwikkeld om maximale reinigingskracht te leveren die zacht genoeg is om de wielafwerking onaangetast te laten. Met een verfrissende, fruitige geur, biedt de schuimende gel van het product een superieure dekking en maximale verblijftijd om het vuil, roet en remstof af te breken dat prominenter zichtbaar zal zijn op zwarte afwerkingen. Spuit gewoon een gelijkmatige laag product op een heel velg, laat het een minuut intrekken, spoel en droog grondig af voor superieure resultaten. Eventueel borstelen met de Supreme Wheel Brushes is aanbevolen bij zwaarder vervuilde velgen.

Meguiar's® Hot Rims™ Black Wheel Cleaner heeft een adviesprijs van €21,99 en is vanaf nu te koop bij de grote detailhandelaren, autospeciaalzaken en online verkopers


Diepe glans voor on-the-go autoliefhebbers

Meguiar's® Ultimate Insane Shine™ Paint Glosser is een unieke, spuitbare oplossing ontworpen voor de on-the-go autoliefhebber die superieure glans wil zonder de intesieve arbeid van inwrijven en afvegen van een effectieve  polish en/of wax. Ultimate Insane Shine™ Paint Glosser versterkt snel een voertuig met polish oliën die voeden en lak voorzien van een vleugje kleur en diepe glans. Bovendien verbergt het product lichte swirls en andere lichte defecten, waardoor ze zichtbaar verdwijnen voor meer spiegelachtige glans. Gebruik Ultimate Insane Shine™ Paint Glosser na het wassen om de afwerking van een auto een boost te geven of tijdens een showcar event van extra  glans te voorzien. Spray het product gewoon rechtstreeks op een hoogwaardige Supreme Shine microvezeldoek of Supreme Shine Finishing towel en verdeel het gelijkmatig product op schone, koele geverfde oppervlakken voor een gladde en glanzende afwerking.

Meguiar's® Ultimate Insane Shine™ Paint Glosser heeft een adviesprijs van €24,99 en is vanaf nu te koop bij de grote retailers, autospeciaalzaken en online verkopers.


Duurzame en waterbestendige glans voor banden

Meguiar's® Hybrid Ceramic Tire Shine vernieuwt banden met premium glansversterkers, terwijl het uiterlijk van de band donkerder wordt en er een diepe glans wordt toegevoegd die de algehele look van een voertuig verbetert. Als de nieuwste toevoeging aan de populaire Hybrid Ceramic-productlijn van het bedrijf, brengt Hybrid Ceramic Tire Shine nu geavanceerde SiO2 Hybrid Ceramic-technologie naar banden! Hybrid Ceramic Tire Shine geeft banden een duurzame, langdurige bescherming die glans behoudt, water parelt en weerstand biedt tegen vervaging, zelfs bij blootstelling aan regen. Bovendien hecht het goed aan banden, waardoor de kans op slingeren wordt verkleind.

Het algehele glansniveau kan ook worden geregeld op basis van de voorkeur van de consument. Voor een hoge glans spuit u gewoon een gelijkmatige laag rechtstreeks op de banden en laat het product zich vanzelf verdelen. Voor matige glans op de banden spuiten en het product verdelen met een applicatorpad of handdoek.

Meguiar's® Hybrid Ceramic Tire Shine heeft een adviesprijs van €27,99 en zal vanaf juli 2023 verkrijgbaar zijn bij grote retailers, autospeciaalzaken en online verkopers.


Nieuw!
Nieuw!
Nieuw!