Meguiar's Hybrid Ceramic Wax

G190526EU
€ 30,00
Op voorraad
GRATIS VERZENDING
Vanaf 45 Euro
VERZENDING BUITEN BELGIË
Groot Hertogdom Luxemburg, …
VEILIG ONLINE BETALEN
TRANSACTIES
BETROUWBARE LEVERING
3-5 DAGEN LEVERTERMIJN

OMSCHRIJVING

Vooruitstrevende, hybride keramische formule die zich door het afspoelen met water hecht aan de lak waardoor een duurzame coating achterblijft. De extreme beading zie je direct bij het afspoelen! Daarna de auto simpelweg afdrogen zoals gewoonlijk en je lak is voorzien van hoogwaardige hybride SiO2 keramische bescherming welke extreme waterbeading creëert.


GEBRUIKSAANWIJZING


GOED SCHUDDEN: De auto moet in de schaduw staan en de lak moet koel aanvoelen.

 1. Was de auto met jouw favoriete Meguiar's autoshampoo.
 2. Nadat je de auto afgespoeld hebt en al het schuim van de auto is verwijderd, spuit je de Meguiar’s® Hybrid Ceramic Wax op alle exterieur delen.
  LET OP: In tegenstelling tot een wax hoef je dit product niet volledig dekkend aan te brengen, het water waarmee je de auto afspoelt zal het product verder verspreiden over de lak.
 3. Start met het afspuiten van het dak en gebruik een krachtige straal water om de auto af te spoelen. De kracht van het water zal het product verder verspreiden waardoor de gehele auto voorzien wordt van een hybride keramische beschermlaag.
  LET OP: Wanneer je Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax voor het eerst aanbrengt, sla dan stap 3 over (2e maal afspuiten) en ga direct door naar stap 4 (afdrogen). Maak hierbij gebruik van een schone en droge doek. Hiermee creëer je een fundamentele eerste beschermlaag die op deze manier goed hecht en extra beading geeft. Dankzij deze eerste beschermlaag kun je later extra bescherming aanbrengen door gebruik te maken van de “waxen terwijl je de lak afspuit” methode.
 4. Droog de auto af met een hoogwaardige microvezel droogdoek zoals de Meguiar's Supreme Drying Towel.

SPECIFICATIES

 • Inhoud: 768 ml
 • EAN: 0070382014070
 • Intrastat: 34049051
 • SKU: 79.00.G190526EU
 • UFI-code: UAYR-HT5D-SP2Y-JJQY

GEVARENAANDUIDINGEN

H319 - Veroorzaakt ernstige oogirritatie.
H412 - Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige gevolgen.
EUH208  - Kan een allergische reactie veroorzaken.

Te Gebruiken Met

Alternatieven